Her er sæsonens must-haves, ifølge Signe

Hvis vi skulle vælge ét stykke tøj, der får os igennem vinterens mørke, så er det en rød kjole. At det snart er Valentinsdag, gør det ikke mindre oplagt!
Der er intet som en rød kjole til at løfte dit humør, til at booste din selvtillid og til at tiltrække sig opmærksomhed. Alle sæsonens fester bliver bedre med et rødt outfit, og møder du på arbejde en helt almindelig onsdag i en rød buksedragt, så vil ALLE komplimentere dig. Det garanterer vi!
Når jeg laver en rød kjole foretrækker jeg, at den er så enkel, at den kan bruges både til fest og hverdag. Den skal være klassisk, så du kan have den i mange år, fordi du typisk bruger den lidt mindre end dine andre kjoler. Men når du bruger den, så lover jeg dig, at den får dig til at stråle!” Kom forbi Atelieret og få et rødt selvtillidsboost

  Link til booking

 

Wrap Around Dancing Dress

Denne kjole er en fest og fås i en masse varianter og længder efter dit behov. Den er dejlig hverdagsagtig med flade sko og strømpebukser, og festlig og fin med stiletter og læbestift. Den er balsam for sjælen og vil være din ven i mange år fremover.
Vi har kun rødt stof tilbage til max 3 kjoler, men kan også lave den i alle andre farver og materialer.

Rød Drap Trouser Suit

Denne buksedragt er et must-have. Den er SÅ behagelig og samtidig utrolig classy. Draperingen foran kan sættes løst eller stramt og den er fleksibel, hvis du, ligesom jeg, går lidt op og ned i vægt.

Du kan vælge mellem 4 ærme-længder, v-udskæring eller rund hals, og med og uden lommer. Og jeg tilpasser selvfølgelig højden, så den kommer til at passe lige til dig.

 

Coral Drap Trouser Suit

Rød er ikke bare rød.
Nuancen betyder alting, når du gå i rødt. Her bruger vi en tynd rød stribe, der ser koralfarvet ud på afstand. Vi har nok til at lave 2 buksedragter i dette stretchy og smukke stof, så det er først til mølle. Str 40 er på lager. 

Rød High Collar Shirt

Denne røde blondeskjorte er særlig feminin og forførende.

Den kræver en fin top indenunder, så tjek, hvad du har i skabet inden du kommer forbi.

Vi kan også hjælpe med en top i matchende farve.

Denne er str 38 og den allersidste vi har, men vi har andre stoffer og blonder, der måske kan friste. Modellen har 3 små fine knapper i nakken og en enkel knap ved håndleddet.

Vi laver den også med store pufærmer, hvis du skulle have lyst til mere extravagance.

Rød Double collar trouser suit

Denne buksedragt sidder tæt, men er ultra behagelig fordi stoffet har stretch. Både lommer og krave har en smuk rundet kurve i 2 lag.
Det var teknisk krævende at få halsen til at se smuk ud samtidig med at kunne knappes op, men vi er meget begejstrede for resultatet. Som med alle vores buksedragter, så tilpasser vi højden, så du kan bevæge dig frit. 
Stoffet Elena Crepe er ved at udgå, da stofleverandøren ikke leverer mere.
Vi har stof til 3-4 dragter mere, så hvis du drømmer om en rød buksedragt som denne, så kom forbi Atelieret snart.